Julákovic oskořínecké stránky
úvod  tátův deníček  galerie  dovolená  grafomanský brloh  kuchařka  


kuchařka  o babiččině kuchařce  


 

 

Polévka játrová

scan 15 dkg telecích nebo hovězích jater, 1 velká lžíce sádla, 1 menší cibule, 1 vrchovatá lžíce polohrubé mouky. Na tuku zpěníme pokrájenou cibuli do světlohněda, přidáme játra pokrájená na drobné kousky, osmahneme ji do zlatova, zaprášíme moukou, opražíme a zalijeme buď vodou nebo lépe vývarem ze zeleniny jako na játrový guláš. Jakmile játra změknou, vyjmeme je, rozemeleme a dáme zpět do procezené polévky. K polévce podáváme osmaženou žemli.



vybrat recept |


dum


Obec OskořínekObec Hrubý JeseníkTJ Sokol OskořínekZŠ Hrubý JeseníkBabiččina kuchařka
Bylinky pro koně...doma nejlíp
mapa


juhele@nedele:~$ my_php_ddate
Today is Setting Orange, the 20th day of Chaos in the YOLD 3184.
juhele@nedele:~$




Martina, Maruška, Anča a Tom Juláci & zvířata
tomas.julak@gmail.com